• Home
  • Nieuws
  • De Mors select partner bij PlusWonen Limburg

De Mors select partner bij PlusWonen Limburg

Het PlusWonen Limburg heeft De Mors gekozen als select partner voor de PlusWoningen regio Limburg op basis van het Best Value Systeem. Dit alles om te komen tot een gesloten keten van leveranciers voor PlusWonen. De laatste maanden is er hard gewerkt met andere beoogde partners, om te komen tot een verbeterd concept PlusWonen.

Hierna heeft er een beoordelingsfase plaats gevonden en zijn de ketenpartners geselecteerd.
 Met De Mors als partner voor de houten kozijnen, in concept III. Dat wil zeggen: compleet met glas, aflak systeem en ons unieke bouwfase beschermingssysteem. 
Het Best Value Systeem kijkt dus verder dan “de laagste prijs”. De kwaliteit van onze organisatie, de totale samenstelling van “wat je doet en het te leveren product” in zijn geheel speelt in grote mate een rol in de eind beoordeling.

In het Van der Valk Hotel in Urmond, vond de Kick Off voor de concretisering fase. Hier hebben alle partners aan meegedaan. Tevens is er gepresenteerd wat wij de komende maanden kunnen verwachten, maar er was ook een feestelijk moment om deze ketensamenwerking te vieren.

Voorlopig kunnen wij ons warm lopen voor ongeveer 200 woningen en appartementen. Dit is ook qua omzet een grote plus, namelijk 200 woningen en appartementen in een krimpgebied in de portefeuille is een goede opsteker.
Wij kunnen met recht zeggen “onze kozijnen zie je in heel Nederland” zowel aan het Lauwersmeer en Groningen dan wel Den Helder, Hoek van Holland, Enschede en straks ook in Eijsden, onder Maastricht.