Historie De Mors BV

Wat ooit in 1933 is begonnen als een kleine timmerwerkplaats, van Arend Wessels, is uitgegroeid tot een hedendaagse moderne timmerfabriek. De Mors een grote speler voor de Nederlandse markt. Ondanks de economische crisis heeft De Mors nog steeds zwarte cijfers kunnen schrijven. Kern activiteit is het ontwikkelen en produceren van kozijnen in grote en kleine series.

Daarnaast is De Mors uw leverancier voor prefab sanitaire ruimtes (myCUBY®), interieurs,units en tijdelijke huisvesting en panelen voor vele toepassingen. Als toelevering bedrijf binnen het VolkerWessels concern heeft De Mors een strategische positie verworven als ketenpartner voor diverse projecten zowel de woning- renovatie alsmede utiliteit- bouw.

Betrokken medewerkers met een lang dienstverband staan garant voor een goede, constante kwaliteit. Dit bereiken wij ook door samen te werken met onze vaste partners en leveranciers en bereidheid om van elkaar te willen leren en te investeren in innovatie`s en duurzaamheid.

De Mors werkt met 5 productgroepen te weten:​​

  • Timmerfabriek voor kozijnen, ramen & deuren;
  • Prefab sanitaire ruimte`s (myCUBY®);
  • Panelen;
  • Units;
  • Interieurs.

Middels deze site stellen we ons zelf voor  en delen wij onze visie over lean bouwen en te functioneren als ketenpartner. Door lean te bouwen en te werken met BIM blijft bouwen betaalbaar en wordt het proces versneld, maar ook verbeterd.

delenSamenwerking geeft ruimte voor verbeteringen en afstemming tussen ontwerp en uitvoering. U wilt als bouwondernemer concurrerend zijn en grip op het werk houden. Dit houdt ons allen scherp. Het resulteert zich in een kwaliteitverbetering in product en eindkwaliteit van het gene wat de klant koopt, niet meer en niet minder. 

Tevreden klanten daar doen we het tenslotte voor.